Метални производи индустрија е важен дел од лесната индустрија на Кина

Со континуирана примена на современи научни и технолошки достигнувања во оваа индустрија, хардвер индустрија, конкуренцијата стана многу жестока. Без разлика дали сакате да се добие цврста основа во хардвер индустрија, која треба целосно да се разбере динамиката на развојот на пазарот. Хардвер и алатки, вклучувајќи различни прирачник, кабел за заклучување електрични, пневматски алати за сечење, автоматски алатки, земјоделски алатки, кревајќи алатки, мерење алатки, алатки, машини, алати за сечење, тела, алати за сечење, калапи, алати за сечење, брусење тркала, вежба битови, машини за полирање, алатка додатоци, мерење и алати за сечење, абразивни алатки. Рачен алат компании се претежно low-end производи, или OEM OEM, high-end производи и бренд производи се уште е во САД и Европа во која доминираат. Рачни алатки профитните маржи се компресирани, намалувања на цените простор смалувањето, претпријатија се потпираат на цената на конкуренцијата е заклучите тешко да се воспостави јадро на конкурентноста треба да го истражуваат нов пат на развој пиштол.

автономни региони.
Метални производи индустрија е важен дел од лесната индустрија на Кина, е град полн со животот на луѓето, Че тврдењето изгрејсонце индустрија. Повеќе од 99% од претпријатијата во индустријата за приватни мали и средни претпријатија, главно дистрибуиран во Гуангдонг, Жеџијанг, Jiangsu, Кина, Fujian, Шандонг, Хебеј и други провинции, општини и


Време на мислењето: Март-20-2019