punimeve nga metalet e industrisë është një pjesë e rëndësishme e industrisë së lehtë të Kinës

Me aplikimin e vazhdueshëm të arritjeve bashkëkohore shkencore dhe teknologjike në industrinë, industrinë e hardware, konkurrenca është bërë gjithnjë e më e ashpër. Nëse duan për të fituar një terren të fortë në industrinë e hardware, e cila duhet të kuptojnë plotësisht dinamikën e zhvillimit të tregut. Hardware dhe mjetet, duke përfshirë një shumëllojshmëri të manualit, Cable Lock elektrike, mjete pneumatike prerja, vegla auto, mjetet bujqësore, heqjen mjete, mjetet matëse, mjete, makineri, prerja e mjeteve, fixtures, prerja e mjeteve, moulds, prerja e mjeteve, bluarje rrota, stërvitje bit, lustrim makine, pajisje mjet, matëse dhe mjetet e prerjes, mjetet gërryes. vegla dore kompanitë janë kryesisht produkte të ulët-fund, ose OEM OEM, produkteve fund të lartë dhe produktet e markës është ende në Shtetet e Bashkuara dhe Evropa dominuar. Hand Tools marzhet e fitimit ishin ngjeshur, shkurtimet e çmimeve hapësirë ​​pakësuar, ndërmarrjet mbështeten në konkurrencën e çmimeve është armë bllokohet vështirë për të vendosur konkurrencën bazë duhet të shqyrtuar një rrugë të re të zhvillimit.

rajonet autonome.
Punimeve nga metalet e industrisë është një pjesë e rëndësishme e industrisë së lehtë të Kinës, është një qytet plot me jetën e njerëzve, Che grindja industrisë agim. Më shumë se 99% e ndërmarrjeve në industrinë për ndërmarrjet private të vogla dhe të mesme, të shpërndara kryesisht në Guangdong, Zhejiang, Jiangsu, Shanghai, Fujian, Shandong, Hebei dhe krahina të tjera, komunat, dhe


Ora Post: Mar-20-2019